Wie zijn wij?

Vocal group Buzzz bestaat uit 10 gedreven zangers en zangeressen, allemaal met een andere achtergrond, maar een gezamenlijke passie voor zingen!

Maaike, sopraan
De passie voor muziek begon bij Maaike al op jonge leeftijd op de Koorschool in Haarlem. Na vele jaren in een klassiek koor te hebben gezongen, is zij gestart bij Vocal Group Buzzz voor een nieuwe, muzikale uitdaging. Samen muziek maken bij Buzzz is niet alleen erg leuk, maar zorgt er ook voor dat je je verder kan ontwikkelen als zanger. In het dagelijks leven zingt Maaike ook graag met de kinderen uit haar klas en werkt zij als zorgcoördinator op een basisschool.

 

 

 

Machteld, sopraan
Machteld zong als jong meisje al in een kinderkoor, maar heeft tijdens haar studententijd in Groningen pas echt ontdekt hoe leuk het is om samen te zingen. Toen ze naar Haarlem verhuisde kon ze dat gelukkig blijven doen bij Vocal Group Buzzz. Tijdens haar werk als leerkracht probeert Machteld ook de kinderen zo veel mogelijk enthousiast te maken voor muziek. Naast muziek houdt ze van wielrennen door de duinen, wandklimmen en lezen.


Mara, sopraan
Al op jonge leeftijd zong Mara vaak en met veel plezier. Als 11-jarig meisje stond zij in de Nederlandse theaters in de musical “Annie”, waar haar liefde voor optreden begon. Tijdens haar middelbareschooltijd zong zij elke zaterdag in de musicalklas van Muziekcentrum Zuid Kennemerland. Op de Amsterdamse Toneel&Kleinkunstacademie deed zij ervaring op met meerstemmig koorzang en close harmony. Tijdens haar studie aan de UvA zong ze bij het CREA-studentenkoor ‘Any Blue’. In haar werk houdt Mara zich bezig met communicatie, marketing en event-/projectmanagement. Ze is getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Na hun verhuizing naar Heemstede, zocht zij een leuke, jonge zanggroep in Haarlem en heeft Buzzz gevonden

 

Anna, mezzo-sopraan
Anna kreeg het zingen met de paplepel ingegoten met een zingende vader en moeder. In 2015 verhuisde ze naar Haarlem en was ze op zoek naar een ambitieuze leuke groep om bij te zingen. Toen ze niet kon vinden wat ze zocht nam ze contact op met Pepijn om samen Vocal Group Buzzz te starten. In het dagelijks leven is ze beleidsadviseur wonen bij een gemeente en moeder van drie. Naast dat ze met heel veel plezier in Buzzz zingt, is ze ook trotse voorzitter van deze mooie groep.

 

 

 

Anne, mezzo-sopraan
Anne zingt graag en veel; zowel in haar vrije tijd als tijdens haar werk. Ze is producent en doet de educatie bij het Nederlands Blazers Ensemble en wordt ook daar de hele dag omringd met muziek. Ze vindt het heerlijk om bij Vocal Group Buzzz voor haar ontspanning te zingen. Verder houdt ze van buiten zijn: een rondje hardlopen, een rondje mountainbiken of een duinwandeling met de hond.

 

 

 

 

 

Ingrid, alt
Ingrid heeft nooit geen liedje in haar hoofd. Haar passies zijn muziek (zingen, maar vooral ook luisteren) en taal. Van dat laatste heeft ze haar werk kunnen maken, als redacteur bij een kinderboekenuitgeverij. In de weekenden kun je haar geregeld vinden in poppodium Patronaat, zowel voor als achter de bar.

 

 

 

 

Marlies, alt
Marlies heeft jaren in een koor gezongen, maar was na een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na het eerste optreden van Buzzz gezien te hebben was ze verkocht. Hard werken, veel leren en dat met een fijne groep mensen! Daarnaast is er gelukkig ook nog tijd voor haar vriend en dochter, tekenen en cursussen geven aan verstandelijk beperkten bij de Hartekamp Groep.

 

 

 

 

Sophie, alt
Sophie is van jongs af aan al met muziek bezig. Begonnen met klassiek piano, later kwamen daar gitaar en saxofoon bij. Ook houdt ze van drummen en basgitaar spelen, liedjes schrijven maar…het allermeest houdt zij van zingen. Als singer songwiter heeft ze opgetreden door het hele land, solo en in bandjes. Nu door haar werk als psycholoog en een druk gezin is dat wat op de achtergrond geraakt. Elke week zingen met Buzzz is daar voor in de plaats gekomen en dat is voor haar enorm genieten!

 

 

 

Pepijn, muzikaal leider en tenor/bariton
Pepijn houdt van muziek. Zoveel zelfs dat hij er zijn vak van heeft gemaakt. Bij Buzzz zingt hij niet alleen, maar doet daar ook veel vocal percussion en is de muzikaal leider tijdens de repetities. Ook arrangeert hij graag. Daarnaast hij is directeur van lichte koormuziekorganisatie BALK, trainer bij Omdenken, getrouwd en vader van drie kinderen

 

 

 

 


Sietse, tenor
Zingen deed Sietse eerst alleen maar bij de karaoke of in zijn eigen woonkamer. Totdat hij auditie deed voor Buzzz. Hij geniet onwijs van de sfeer bij de groep, want naast het feit dat er hard gewerkt wordt is er altijd ruimte voor een geintje tussendoor. In zijn vrije tijd is Sietse veel te vinden op kampeerterreinen en evenementen, want hij is van kleins af aan lid van de scouting.